8 marsi festohet me poezi në Cyrih

Shoqata Brezi ynë në Cyrih të Zvicrës feston ditën e gruas 8 marsin me poezi dhe këng shqipe.

Ngjarja fillon në ora 20:00 dhe hyrja është falas.

 

Për më shumë informata ju lutem klikoni Këtu.