Albanian-Americans Beating Cancer

English first and shqip

Our Speakers:
Dr. Philip F. Caushaj Dr. Ivi Kasimati Dr. Agim Aliaj

Most of us have been affected by cancer both personally and through caring for family members.
We invite you to participate in this event that aims to raise awareness in our Albanian-American community about the importance of cancer prevention and advances in treatment.
Ticket price is $100 and all proceeds will benefit life-saving oncology research at Brigham and Women’s Hospital (BWH).
Our speakers are three well known doctors, who will also be available and engaged with the audience to answer questions.
There will be a cocktail hour, 3-course seated dinner with DJ and live music by Albanian musicians.
Make your reservations by buying your ticket now!
Via Venmo @FightingItTogether
By Check, payable to: Fighting It Together
Mail to: Albanians Beating Cancer
P.O. Box 690781, Quincy, MA 02269

Additional donations and sponsorships are welcome. Contact us:
[email protected] or 617-653-2947

—————————————————————-

Te ftuar:
Dr. Philip F. Caushaj Dr. Ivi Kasimati Dr. Agim Aliaj
Shumica prej nesh janë prekur nga kanceri si personalisht ashtu edhe përmes përkujdesjes per anetaret e familjes. Ju ftojmë të merrni pjesë në kete mbrëmje që synon të ndërgjegjësojë komunitetin tonë shqiptaro-amerikan për rëndësinë e parandalimit të kancerit dhe te mësojmë për zhvillimet e fundit per kurimin..
Bileta është $100 dhe të gjitha të ardhurat do dhurohen tek Spitali “Brigham and Women’s Hospital” (BWH).
Të ftuarit tanë janë tre mjekë të mirënjohur, të cilët gjithashtu do të jenë të angazhuar me audiencën për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja.
Do të ketë një ore koktej, darkë të ulur, muzikë live & DJ nga muzikantë shqiptarë.

Bëni rezervimet tuaja duke blerë biletën:
Me Venmo: @FightingItTogether
Ose me Çek (payable to): Fighting It Together
Postoni Cekun: Albanians Beating Cancer
P.O. Box 690781
Quincy, MA 02269

Donacionet dhe sponsorizimet janë të mirepritura. Ju lutem kontaktoni: [email protected] ose 617-653- 2947.