Nata e filmit “Një dritë midis reve” nga TASH

🇦🇱🇽🇰Te dashur anetar dhe te interesuar,

në fushen e kultures dhe artit ka një lajm të ri: Me datën 19 shtator 2019 do të shfaqet filmi shqiptar “Një dritë midis reve” (Ein Licht zwischen den Wolken) për herën e parë në kinema të vogël në Heilbronn Arthouse. 📽🎞
Ky film është një mundësi e bukur kultur për të gjithë familjen.e nd të shokohet me te gjith familjen 👨‍👩‍👧‍👦dhe flet për temen e fejave në trojet shqiptare. 🇦🇱✝️☪️
Në mbrëmbje të premieres, dita enjëtën me datën 19. korrik 2019 do të ketë poashtu një pritje oficiale nga organizata jonë TASH e.V.
Gëzohemi nëse jeni pjesë e kësaj mbrëmbje ose e shikoni filmin edhe me datat tjera të shfaqjes për ta mbeshtetur kulturen dhe artin tonë. Për të qënë pjesë e mbrëmbjes të hapjes me 19 shtator, rezervoheni tani billetat🎟 online në faqen https://deinkinoticket.de/ein-licht-zwischen-den-wol…/infos/.
🎥Poashtu e gjeni ketu linkun për Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=WlNyqEnTBSE

Kontakt:
Kinostar Arthouse Kinos
Kirchbrunnenstraße 3
74072 Heilbronn
Telefon 07131 / 6 42 22 22
E-Mail [email protected]