Albanian Community in South Australia feston 9 vjetorin e pavarësisë së Kosovës

Me datë 18/02/2017 Albanian Community in South Australia  feston  përvjetorit e radhës të pavarësisë së Kosovës.
Çmimi i biletave: $90 për te rriturit dhe $45 për fëmijët nga mosha 5 deri në 12 vjeç.

Për darkën do të përkujdeset “The Burek Lounge”. Mysafirë special do jenë:Endri & stefi Prifti, Fatmira Brecani dhe Anila lilaj.

Për me shumë informata këtu e keni linkun Facebook-ut \https://www.facebook.com/events/1462605797084597/