Diaspora, urë e shkëmbimit të njohurive ekonomike

Më 23 shkurt 2017, në Odën Ekonomike të Kosovës mbahet forumi me temën: Diaspora, urë e shkëmbimit të njohurive ekonomike, organizuar nga Instituti Zviceran për Studime Shqiptare(ISEAL).

Forumi fillon në ora 09:30 dhe përfundon në ora 15:30.

Të pranishëm në këtë ngjarje janë: Driton Kajtazi, drejtor i Institutit ISEAL, Safet Gërxhaliu nga Oda Ekonomike e Kosovës, Peter Knoepfel, IDHEAP (Instituti i Studimeve të Larta në Administratë Publike),Sokrat Sinaj, Shef i projektit Ushqimshmëria e bimëve “Agroscope”, Mentor Ilazi, Igli Tashi, Claudio Bolzman.

AGJENDA:

Kliko këtu

Adresa: 20 Hajdar Dushi, Prishtinë

Telefoni: +381 38 780317