Albanian New Year me Frederik Ndoci & Albania United Football Team

Skuadra shqiptare e futbollit Albania United Football Team në natën e ndërrimit të motmoteve do të organizojë një mbrëmjes festive në ShBA, Washington D.C.

Frederik Ndonci i shoqeruar nga Elsida Sinaj, Griselda Kanina, Shpetim Taraboshi dhe Dj Sindita Hoxholi janë të ftuarit e mbrëmjes që do të kujdesin për argëtimin e mysafirëve.

Bileta: Për të rriturit $100 kurse për fëmijët $30.

Vendi: Demetri’s Function Facility

Ora: 20:00 – 02:00

Për më shumë informata linku në Facebook: https://www.facebook.com/events/1234492833275976/