Dita Ndërkombëtar Përkujtimore e Holokaustit

Organizata e Grave Motrat Qiriazi, organizon diten  ndërkombëtare në përkujtim të holokaustit.
Ky event mbahet për nderë të viktimav të holokaustit dhe ne kujtim të kontributite të shqiptarve të dhënë në mbrotjen e popullit Izraelit.

E ftuar speciale do të jetë Ambasidoria e Shqipërisë, Floreta Faber. Gjithashtu do bëhet shfaqja e dokomentarit për të Shpëtuarit në Shqipri , dokumentar që rrëfen historitë e jetës së të mbijetuarëve të holokaustit në Shqipëri gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Eventi mbahet më datë 29/01/2017 në ora 15:00.

Për më shumë informata linku në Facebook: https://www.facebook.com/AAWOMQ/