Albanian Night Party

Ne në Shoqatën e të Rinjve dhe Studentëve duam të ju ftojm të gjithë ju në një mbrëmje festive shqiptare me muzikë, kërcim dhe argëtime. Kjo natë mund të bëhet e mrekullueshme vetëm nëse sa më shumë nga ju vini, kështu që shtypeni butonin “skal” dhe priteni një natë të mbushur me valle!💃 Le ta fillojmë vitin 2018 në stil shqiptari. Mirësevini!

I inkurajojmë të gjithë ata që kan plis që ta përdorin, nuk do të jeni të vetmit! 

Mosha: 18+ 
Hyrja: falas
Shërbim: ne shërbejmë snacks dhe pije jo-alkoholike, por jan mundësit për të bler pije alkoholike tek bari.