10 vjet Pavarësi

Shoqata “Iliria” në Koper tq Sllovenisë organizon koncert për të festuar 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës. Shoqata “Iliria” është përkujdesur që të zgjedh një ndër këngëtarët më të mirë të estradës shqiptare si: Naim Abazi, Mihrije Braha, Beqir Telaku e të tjerë.

Ngjarja festive fillon më 24 shkurt 2018 nga ora 19:00.

Hyrja me darkë 20 EUR për të rriturit dhe 10 EUR për fëmijët.

Për më shumë ju lutem kontaktojeni faqen në Facebook, apo numrin e telefonit: +386 31 586 656.