“Bashkimi” organizon festë për pavarësinë e Kosovës

Shoqata Bashkimi në Uster organizon një manifestim kushtuar 9 vjetorit të pavarësisë së Kosovës.

Manifestimi do të jetë më 11.02.17, duke filluar nga ora 18:00. Mysafir special, sipas përshkrimit të ngjarjes në Facebook, do të jenë Fatmira Breçani dhe Isuf Rashiti.
Çmimi i biletave:
Për të rriturit 10CHF, kurse për fëmijët nga mosha 8 vjeçare 4CHF. Për antarët e shoqatës 50% më lirë.

Për më shumë informata në lidhje me aktivitetin, klikoni këtu: ut: https://www.facebook.com/261698790657104/photos/a.261750890651894.1073741827.261698790657104/728054957354816/?type=3&theater