Festo pavarësinë e Kosovës në Clearwater me shumë supriza

Vatra Tampa dhe Bashkësia Shqiptare Tampa Bay festojnë 9 vjetorin e Pavarëvsisë së Kosovë me 17 Shkurt  2017.

”Komuniteti Shqiptar në Tampa Bay, Vatra Tampa dhe Bashkësia Shqiptare në vijim të traditës do të festojnë përvjetorin e 9-të të pavarësisë së Kosovës, më 17 Shkurt 2017, nga ora 19:00 deri 24:00”, thuhet në përshkrim.

NJOFTIMI NGA VATRTA TAMPA:

I ftuar nderi do jetë ish- ambassador of OSCE z. William Walker. Sponsor i eventit është Select Motors of Tampa

Në këtë përkujtimor special nga Kosova, këngetari i mirënjohur Muhamet Sejdiu, Besim Limani dhe Zj. Sadete Shkodra që gjithmonë janë me ne dhe sintisti i njohur Valbon Ebibi.

Bileta:
$50 për të rriturit dhe $25 për fëmijët nën 12 vjeç.


Për më shumë informata këtu e keni linkun e Facebook-uthttps://www.facebook.com/events/1789083608022351/