Bashkohu në festën e 8 marsit, organizuar nga shoqata Nënë Tereza

Organizata Nënë Tereza organizon mbrëmje festive për nder të festes ndërkombetare të gruas.

Mysafirë  special nga Shqipëria – Vitore Matoshi – Dionis Delia – Adriana Koreta si dhe Elton Qeraj të shoqëruar nga
Fred Lalaj dhe Tan Kociu.

Festa organizohet në Tottenham, ditën e diele, datë 05/03/2017 nga ora 12.00 deri në orën 19.00

Adressa – 502 – 508 – High Road N17 – 9JF

Për me shumë informata këtu e keni linkun e Facebook-ut-https://www.facebook.com/NeneTerezaLonder/photos/a.126473120760344.27967.126468674094122/1409674895773487/?type=3&theater