Diaspora 2017 – Mirë së vini në vendlindjen tuaj

Ditët e Diasporës në Skenderaj organizohen nga Qendra Rinore Publike Skenderaj dhe Ansambli “Drenica” Skenderaj, përkrahur nga Ministria e Diasporës dhe Komuna e Skenderajit –DKRS.

Aktivitete:

-Sofra “Tradicionale”Muzikë dhe ushqim tradicional: dt.14.07.2017, ora 20:00 Sheshi “Zahir Pajaziti” Prishtinë.

-Njoftimi me numrat e rëndesishëm të telefonit: dt.17.07.2017,ora 19:oo Sheshi ” Adem Jashari” Skenderaj.

-Street Ball 2017: dt, 19.07.2017,ora 20:00 Sheshi”Adem Jashari”Skenderaj.

-Sofra “Drenicake ” Muzikë dhe ushqim tradicional:dt 21.017.2017,ora 20:00 Sheshi “Adem Jashari”Skenderaj.

-Vizitë Monumenteve Kulturore-Historike:dt 24.07.2017,ora 09:00 Skenderaj-Prishtinë.

-Panairi i  veshjeve tradicionale: dt,26.07.2017, ora 09:00 Skenderaj.

-Koncert nga Ansambli “Drenica”dt 26.07.2017,ora 20:00  Sheshi “Adem Jasharri”Skenderaj.