Ditët e Diasporës në Prishtinë

Nga data 12 korrik, në sheshin “Zahir Pajaziti”, qytetarët dhe bashkatdhetarët kanë mundësinë ta vizitojnë panairin tradicional. Ky panair mbështetet nga Ministria e Diasporës dhe zgjatë katër ditë (12, 13, 14 dhe 15 korrik 2017).

Ky panair organizohet në kuadër të manifestimit tashmë tradicional “Ditët e diasporës”.

Vendi: Sheshi “Zahir Pajaziti”, Prishtinë.

Koha: 12, 13,14 dhe 15 korrik 2017.