Diaspora Movie Night në Oslo të Norvegjisë

Shoqata Shqiptare Rinore dhe Studentore në Oslo  dhe organizata GERMIN organizojnë shfaqjen e filmit dokumentar për Shkollën e Diasporës në Kosovë dhe Ndryshimtarët e saj.