Vatra feston për 28 Nëntor

Me rastin e 28 nëntorit, Ditës së Flamurit, Ansambli “Vatra” në Zvicër organizon program artistik, me kënge e valle, recitim, si dhe ekspozitë fotografish nga Ansambli “Vatra”, shkruan albinfo.ch.

Për këtë arsye, Ansambli “Vatra” ju fton që të merrni pjesë në këtë organizim festiv.

Kjo ngjarje do të mbahet më 25 nëntor, duke filluar nga ora 13:00. Adresa Gemeinschaftzentren Affoltern-Zh, Bodenacker 25.

Ansambli i këngëve dhe valleve “Vatra” nga Bülach-u është i njohur për aktivitetet e shumta në Zvicër, derisa do të vazhdojnë edhe në të ardhmen me organizime të tilla.