Dita e Flamurit AEAUL – Lausanne

Shokë, shoqe AEAUL – Association des Etudiants Albanais de l’Université de Lausanne ju fton!

Rezervoni datën 29 Nëntor për organizimin e rradhës!

Shoqata et Studentëve Shqiptarë të Universitetit të Lozanës ju fton të gjithëve t’a festojmë së bashku Ditën e Flamurit të atdheut tonë nga ora 19 në « Refuge des quatre vents » në Pully.
Merr miqë me vete, shqiptar apo jo nuk ka rëndësi, esenca është që të festojmë të gjithë me këng, valle dhe aktivitete të tjera dhe t’a krijojmë një ambient prej më të mirëve 🇦🇱

çmimi i hyrjes : 5.-

Shihemi me 29 nëntor! 🙋🏻‍♀

 

https://www.facebook.com/events/518160895702673/