Dita e Flamurit në Australinë e Jugut

Me rastin e festës së FLAMURIT KOMBËTAR (28 Nëntorit) Këshilli i Komunitetit Shqiptar në Australinë e Jugut do të bëjë organizimin celebrues në respekt të kësaj dite të madhe për shqiptarët në Australinë e Jugut.
TEUTA SELIMI, MILAZIM SALIU dhe ASHIM PASHA do të përkujdesen për atmosferën tonë muzikore dhe festive, ndërsa për ushqimin dhe pijet, stafi fantastik i CARRINGTON FUNCTION CENTRE. Kënga dhe vallja s’do të ndalen. Prandaj, ejani dhe bëhuni dëshmitarë të një festeje të vërtetë kombëtare.
VINI RE!
Ushqimi dhe pijet janë të gjithat të përfshira në çmimin e biletës.
Hapja: 6:30 e darkës
Përfundon: 1:00 e mëngjesit
Biletat: Të rriturit – $75
Fëmijët 5-14 vjeç – $35

REZERVIMI është i obliguar dhe është vetëm për familjar! Për ta bërë këtë, ju lutemi, kontaktoni:

Tonin Pecajn: 0450524047
Gjovalin Godijen: 0449133278
Qamil Veselin: 0405182129
Agron Zenunin: 0428851407
Kadri Mulajn: 0431601806
Xhorxh Precajn: 0434572608
Beqir Sokolin: 0403991616