Dita e Pavarsisë në Londër

Unionet e studentëve të disa universiteteve në Angli organizojnë një natë për të festuar ditën e pavarsisë së Shqipërisë.

Lokacioni: 1 Kilburn High Rd., North Maida Vale, London, NW6 5SE

Data dhe Ora: 2 Dhjetor, 2016, 7PM

Biletat: https://www.eventbrite.co.uk/e/alus-albanian-independence-day-celebration-tickets-295967185822 Dhjetor,

Më shumë informata: https://web.facebook.com/events/1181202155301502/