Dita e Shqiptarëve në Norvegji ~ Albansk Dag I Norge

Dita e shqiptarëve organizohet për herë të parë në Norvegji.
Në këtë ditë do të kete shumë këngë dhe valle, ushqim shqiptare, kulturë, sport, turizëm etj.

Anët me të mira të kulturës tonë dhe të shqiptarëve në Norvegji do jenë në qendër të vëmendjes atë ditë.

Jeni shumë të mirëseardhur, dhe pjesëmarrja e juaj është e rëndësishme.

P.S Programi do publikohet këtu në këtë event se shpejti.

https://web.facebook.com/events/854235884781540/

~~~~
Albansk Dag i Norge blir for første gang organisert. Her vil du møte på albansk kultur, mat, dans og musikk, historie og mye annet.

Alle er hjertelig velkomne!

P.S Program og mer informasjon vil komme etterhvert.