Ekspozitë fotografish kushtuar jetës dhe veprës së Rrustem Selcës

Për program përkujtimor dhe ekspozitë fotografish kushtuar jetës dhe veprës së Rrustem Selca,  artist profesionist i teatrit dhe baletit kombëtar të Kosovës dhe së fundmi përgjegjës për kulturë në QSHKI ,, Besa“

Data dhe koha: 23.09.2018 nga ora 14.00 deri 18.00

Vendi. QSHKI BESA

Seetalstrasse 41

8280 Kreuzlingen

Sektori për kulturë