“Dita e Verës” festohet edhe në Cyrih

“Dita e Verës” nuk festohet vetëm në Shqipëri, por kësaj radhe do të festohet edhe në Zvicër, shkruan albinfo.ch.

Shoqata Kulturore “Swiss Albania Event” të dielën 17.03.2019 nga ora 12:00- 16:30 do të organizojë në Cyrih, përkatësisht në “JetSet Restaurant” këtë festë.

Organizatorët ju ftojnë në këtë mbrëmje festive për të festuar së bashku me Enkeleda Ali Bashaj dhe Gentjana Tafili, muzikantët e mirënjohur Rafael Lishi, Artur Lishi dhe Ahmet Ujkashi.

“Me shumë dashuri do të prezantojmë këngë dhe melodi instrumentale nga muzika jonë aq e bukur shqiptare”. Çmimi është 59 franga.

Rezervime për prezencën tuaj te
[email protected] +41786415058.