Ekspozita “Bota e Mobiljeve”, 18 – 21 mars 2020, Sofje

Edicioni i 16-të i ekspozitës “Bota e Mobiljeve”, do të mbledhë kompani nga e gjithë bota që operojnë në industrinë e mobiljeve, arkitektë dhe arredues. Kjo ekspozitë synon të sjellë së bashku stile të ndryshme të mobiljeve klasike dhe bashkëkohore. Eventi “Bota e mobiljeve” do të shoqërohet dhe me një sesion B2B, i dedikuar për të vendosur partneritete të reja, zgjeruar tregjet dhe shkëmbyer përvojat.

Facebook event: Këtu

Hosted by: AIDA – Albanian Investment Development Agency