8 Marsi në Vösendorf

FLAT IN EVENT’S | 8 MARSI

Për nder të festës së Gruas; ‘8 MARS-it’,
FLAT-IN EVENTS’ organizon MEGA KONCERTIN muzikor me këngëtaret:

Mimoza Shkodra, Leta,
Bekim Kumanova dhe Daim Lala.
Në Keyboard  Zakir Popaj.

Pronari Sokol Veseli dhe stafi organizativ i FLAT-IN, për shkak të interesimit të madhë të musafirëve është detyruar që koncertin këte vitë ta mbajë në “P I R A M I D A.” Në sallën e koncertëve e cila përmban një kapacitet deri në: 4.000 mijë persona.

Me disponimin maksimal, personeli ynë do të jet në shërbimin tuaj të plot në mënyrë që këtë ditë festive ju ta përjetoni më së miri.

 

Facebook Event: Këtu

Hosted by Flatin Events