Ekspozita personale e Barbara Heim

Prozatorja, poetja, e piktorja shqiptaro gjermane Barbara Burbuqe Heim e cila jeton në Gjermani, hap ekspozitën e saj të parë personale në pikturë.

Ekspozita hapet më 5 dhjetor 2016 në orën 18.00 në Lindau të Gjermanisë dhe do të qëndroj e hapur deri më 23 dhjetor 2016.

h1