Federata e Shoqatave Shqiptare në Greqi organizon ,ekskursion një ditor.

Federata e Shoqatave Shqiptare në Greqi organizon të Dielën, 4 Mars 2018, ekskursion një ditor Athinë – Nafplio – Mikines – Athine. Hyrja në Qytetin e lashtë të Mikineve dhe në Muzeun e tij do të jet falas. Rezervimet bëhen deri në datën 28 Shkurt, paraprakisht në nr. e telefonit 6978786150. Kosto 15 euro/person.

Për më shumë informata këtu e keni linkun e facebook-ut : https://www.facebook.com/federatashoqatave.shqiptaregreqi/