Festa e Pavarësisë së Kosovës në Hamilton, Kanada

Albanian Socitety of Hamilton INC.

Ejani ta festojmë ditën e Pavarsisë së bashku në Hamilton!

Ju argëtojnë Yllka Kuqi dhe Ylli Demaj.

Çmimet: $70 për të rritur dhe $40 për fëmijë (në çmim përfshihet edhe darka)

Për rezervime na kontaktoni:
Ardita: 519 209 7724
Shani: 905 920 3004
Amazona: 289 700 1904
Kujtim: 289 925 9475
Leotrim: 905 517 1705
Arnisa: 519 750 4769
Burim: 289 700 8313

Lokacioni: Michelangelo’s Banquet Center, 1555 Upper Ottawa st., Hamilton, ON