Mbrëmje festive për nder të 11 vjetorit të pavarësisë – Graz

Unioni Humanitarë Shqiptarë ne Graz ju fton të Festojmë dhe Ndihmojmë së Bashku!
11 Vite Shtet 5-Vite UHSH

Të ftuar në këtë ngjarje, për argëtimin e juaj do të jenë:

Sabiani, Marseli, Edi Krasniqi, Rifadije Grajqevci, Seldi dhe sint. M.Makiq

 

09.02.2019 ne Puchstrasse 47. 8020 Graz; ora 19.00