Festë për 11-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës nga Trojet

Ansambli „TROJET“ Winterthur ju fton që së bashku të festojmë  11-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës , me program të pasur kulturorë e artistik me këngë, valle dhe recitime.

Koncerti do të mbahet me datën 16.02.2019 prej orës 19:00 në Hotel Zentrum Töss.

Kjo ngjarje është marrur nga www.albinfo.ch .