Çmimi për gruan dhe mësuesin e vitit ipet në New York

Shoqata Shqiptaro-Amerikane ‘Motrat Qiriazi’ me 7 mars organizon ngjarjen për ndarjen e çmimit për gruan dhe mësuesin e vitit. 

Për më shumë detaje ju lutem klikoni Këtu