Folklori i trevave Shqiptare

Derde editie van Folklore. Albanese diaspora in België wil de traditionele spelen, aan de publiek tonen

Edicioni i tretë i lojërave të bukura Shqiptare. Një pasdite familijrare për të gjiithë: lojra, muzikë , valle dhe ushqim i traditave tona.

Në bashkëpunim me te gjitha shoqatat shqiptare në Belgjikë organizohet ky aktivitet!