Vështrimet e ndërthurura mbi potencialet e turizimit dhe shkëmbimeve bilaterale Kosovë-Zvicër

Mos e humbni rastin. Një mundësi unike për të diskutuar potencialin e Kosovës në Turizëm she shkëmbimet bilaterale Kosovë – Zvicër. Kjo ngjarje organizohet nga Ministria e Diasporës, Universiteti Popullar Shqiptar i Gjenevës, Shoqatën e Studentëve Shqiptarë të Universitetit të Gjenevës, Odën Ekonomike Kosovë-Zvicër dhe Rrjetin e Bizneseve Shqiptare të Zvicrës.

Fjala përshëndetëse zyrtare do të bëhet nga Ministri i Zhvillimit Ekonomik në Gjenevë, z.Pierre Maudet.

E premte, 7 qershor në ora 19h, ju mirëpresim në sallën MS 130, në UNI. të Gjenevës.