Hapet shkolla e parë shqipe në zonën e Rockford-it në Illinois

Komuniteti Shqiptaro Amerikan në Illinois së bashku me bashkëatdhetarët e tjerë dhe prindërit, do të hap shkollën e parë shqipe për gjuhë dhe kulturë në zonë e  ne zonën e Rockford-it të Illinois-it.

Dita e Parë: Më 5 shkurt 2017 ora 9:30 .
Adresa: 7424 N 2nd St, Machesney Park, IL 61115

– Komunikatën e plotë në të dy gjuhët mund ta lexoni në vijim:

– Për t’u regjistruar: https://goo.gl/forms/XLXAYSXS9D6htiz92

– Për më shume informata: https://www.facebook.com/AlbanianSchoolAACI/