Shoqata Ulqini në Chicago organizon mbrëmjen e Vitit të Ri

Shoqata Ulqini në Chicago organizon mbrëmjen e Vitit të Ri më datë 31/12/2016 nga ora 19:00.

Këngëtarët që do t’i argëtojnë të ftuarit janë: Alma Velaj, Ardian Jaku dhe Grupi Oriental.

Vendi: Restoranti ”Chateau Ritz”

Po ashtu, do të ketë lojë shpëbylese.

Me daten 12/31/2016 ne ora 7:00 PM nen organizimin e ”Shoqates Ulqini” si shume vite tjera do festojme se bashku mbremjen e Vitit te Ri me kengetaret:
ALMA VELAJ, ARDIAN JAKU dhe GRUPI ORIENTAL
Ne Restorantin “CHATEAU RITZ”
Adresa: 9100 N Milwaukee Ave. NILES, 60714
Poashtu si cdo vite do kemi lojen shperblyese dhe dhurata per femije!

New Years Eve Party in Chicago Dec, 31 2016/17 will perform ALMA VELAJ, ARDIAN JAKU AND GRUPI ORIENTAL
@ CHATEAU RITZ RESTAURANT

Me daten 31/12/2016 ne ora 7:00 PM nen organizimin e ”Shoqates Ulqini” si shume vite tjera do festojme se bashku mbremjen e Vitit te Ri me kengetaret:
ALMA VELAJ, ARDIAN JAKU dhe GRUPI ORIENTAL
Ne Restorantin “CHATEAU RITZ”
Adresa: 9100 N Milwaukee Ave. NILES, 60714
Poashtu si cdo vite do kemi lojen shperblyese dhe dhurata per femije!

New Years Eve Party in Chicago Dec, 31 2016/17 will perform ALMA VELAJ, ARDIAN JAKU AND GRUPI ORIENTAL
@ CHATEAU RITZ RESTAURANT