Independence Party – Darka e Festes se Pavaresise – Massachusetts

MAASBESA organizon ceremonine e Ngritjes se Flamurit per te festuar Diten e Pavaresise dhe ju ftojme te gjitheve te merrni pjese. Ceremonia zhvillohet tek sheshi para Boston City Hall ne oren 12PM – 1:30PM. Do te kete nje program te mbushur me kenge dhe valle shqiptare. Vishuni Kuq e Zi dhe sillni buzeqeshjet tuaja.

Më pas MAASBESA organizon ceremoninë e Ngritjes se Flamurit per te festuar Diten e Pavaresise dhe ju ftojme te gjitheve te merrni pjese. Ceremonia zhvillohet tek sheshi para Boston City Hall ne oren 12PM – 1:30PM. Do te kete nje program te mbushur me kenge dhe valle shqiptare. Vishuni Kuq e Zi dhe sillni buzeqeshjet tuaja.
MAAS Besa ju fton ne Darken e Festes se Pavaresise tek ALBA Restaurant me Date 27 nentor ne 7:30PM.

Ushqim ne Forme “Buffet” pa pagese.
Cash Bar.
Muzike nga DJ JANI.

Ju ftojme te gjitheve te festojme me gezim 107 Vjetorin e Pavaresise se Shqiperise.

Suggested Donations: $20 to “100 Albanians One Heart” Fund.

 

https://www.facebook.com/events/391143298476111/
https://www.facebook.com/events/469830810294823/