Beta

Massachusetts Albanian American Society

160 Commonwealth Avenue
Gjejë në hartë
  • 6

    Ngjarje
  • 2

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqata Shqiptaro-Amerikane, BESA, në Masaçusets është një organizatë e pavarur, jo-fitimprurëse e cila promovon mirëqenien dhe progresin e komunitetit Shqiptaro-Amerikan në Masaçusets. Kjo është një organizatë kulturore and shoqërore dhe vizioni i saj afatgjatë është të themeloj një qendër shoqërore të përhershme dhe të qëndrueshme.