Interpretimi i veprës së nobelistit Italian Dario Fo “Seks? T’falemnders, sa me provu” në Javët e Kulturës Shqiptare

Me 02 Dhjetor, ora 19:00, në skenen e “Kunst im Prückel” (në Cafe Prückel), artistja e mirënjohur Shkodrane do të interpretojë vepren e bukur dhe soditëse te nobelistit Italian Dario Fo “Seks? T’falemnders, sa me provu” (Ital.:”SESSO, GRAZIE TANTO PER GRADIRE).