KAMPET VERORE BONEVET!

Mirësevini në vendlindjen tuaj të dashur mërgimtarë!

Kampet Verore janë aktivitete të veçanta qe zhvillohen për tu ofruar fëmijëve një ambient ku mund të krijojnë punime shumëngjyrëshe, përdorin teknologjinë, krijojnë lojëra, të praktikojnë gjuhën shqipe dhe të shoqërohen me moshatarët e tyre.

Aktivitetet e dizajnuara ne kampe verore u japin fëmijëve eksperienca të paharrueshme përgjatë nëntë javëve që do të organizohen.

Duke filluar nga 1 korriku, 2019 e deri me 30 gusht, 2019 të gjithë të interesuarit nga mosha 7 – 15 vjeç do të kenë mundësi t’u bashkëngjiten kampeve ne tre qendra të BONEVET në Kosovë: BONEVET Prishtina, BONEVET Gjakova dhe BONEVET Kaçanik.