Komedia “Burri i gruas sime”

Në Prishtinë më 3 gusht 2017, vjen Teatri shqiptar Mërgimtari nga diaspora me komedinë “Burri i gruas sime” të autorit kroat Miro Gavran e regji të Leonard Hamitaj, pas një turneu nëpër Europë, Zagreb, Linz e Stuttgart.

Shfaqja e komedisë në Prishtinë organizohet nga Ministria e Diasporës dhe Shoqata Teatrale Shqiptare në Kroaci Mërgimtari, në kuadrin e Ditëve të Diasporës 2017.
Bashkatdhetarë mos mungoni!

Vendi: Teatri Oda
Ora: 19:00 – 20:15

Ngjarja në Facebook: https://www.facebook.com/events/1743425735957417/?fref=ts