Koncert me muzikë klasike shqiptare në Bernë

Ambasada e Republikës së  Kosovës në  Bernë,me 21 qeshor ditë  e enjte,organizon koncert të  mozikës klasike me grupin Trio instrumentistësh,Arta Hasani Kosovë,Astrit Licaj shqipri dhe Fidan Osmanaj Kosovë.