Koncert: “Vëllezërit arbëreshë me vëllezërit shqiptarë”

“Vëllezërit arbëreshë bashkë me vëllezërit shqiptarë”. Kjo është motoja e koncertit i cili, në organizim të shoqatës “Iliria” nga Saint Julian en Genoveis, në Francë organizon së bashku me Shoqatën Kulturore dhe Folklorike të arbëreshëve nga Frascineto (CS), Itali.

Krahas grupeve folkorike, në këtë mbrëmje do të parfaqiten edhe: Mimoza Nazarko (Canto), Ermira Lefort (Piano) dhe Volfi Haxhiaj (Violinë).

Koncerti mbahet  më 29 shtator 2018, ditë e shtunë, me fillim në orën 19.00.

Adresa: 24 Grand Rue, Saint Julian en Genoveis, Francë (në afërsi me Gjenevën).

 

Marrë nga www.albinfo.ch