Konferenca Ekonomike e Diasporës Shqiptare nga Evropa – B2B

Të nderuar afaristë shqiptarë në Diasporë, të nderuar anëtarë të Rrjetit të bizneseve shqiptare, të nderuar anëtarë të bordit, me knaqësi ju ftojmë në Konferencen Ekonomike të Majit në Prishtinë.

Është një event i organizuar me përkushtim nga Rrjeti Global i Bizneseve Shqiptare dhe një hap më afër qëllimit tonë final përafrimit me bizneset vendore dhe shikimin e mundësive për investime aty ku është qëllimi ynë, pra në vendin tonë.

Konferenca përveç tjerash do të përmbajë takime B2B, panel ekonomik, vizita në komuna dhe në ndërmarrje të suksesshme në Kosovë, Darkë Solemne etj.

Kjo do të jetë një mundësi e mirë të ritakohemi në Prishtinë edhe ne mes vete nga gjithë Diaspora.

Ju lutem konfirmojeni pjesëmarrjen tek kryesitë tuaja dhe bëhuni pjesë e 350 – 400 bizneseve që do të jenë në Kosovë, ato ditë maji. P.S. Pararezervimet janë bërë në Hotel Emerald dhe Hotel Swiss Diamont – Prishtinë.

Regjistrimi për pjesëmarrje është i obligueshëm.

Ju mirëpresim,

Organizatori:
Kryesia e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare – Evropë (Austria, Gjermania, Finlandë, Norvegji, Suedi, Zvicërr, Slloveni, Itali, Greqi)
Yll Blakaj – Kryetar
Omer Nura – Nënkryetar
Flamur Mavraj – Sekretar