Nata e filmit në Koln

URACult ka kënaqësinë të ju njoftoj për ngjarjen e ardhshme, pra NATËN E FILMIT, e cila mbahet më 11 Maj, nga ora 18:15!

Në sajë të miqve të shkëlqyeshëm, kemi nderin të shfaqim një film të njohur dhe me çmime, të regjisorit Bujar Alimani. Jemi, poashtu, shumë të lumtur që ka njerëz të mirë që mbështesin shoqatën tonë në baza bamirëse. FALEMINDERIT!

Prandaj, hyrja është gratis dhe mos hezitoni të merrni me vete edhe një të dashur!