Konsultimet publike për Projektligjin e Diasporës në Gjermani

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike i njofton bashkatdhetarët se kanë filluar konsultimet publike për Projektligjin e Diasporës, në Gjermani këto konsultime do të fillojnë nga data 12-17.11.2018. Të pranishëm në këtë aktivitet do te jetë, Zëvendëskryeministri / Ministri i Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Dardan Gashi si dhe anëtarët e Komisionit për Punë te Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike Vjosa Osmani, Time Kadrijaj, Glauk Konjufca, Fitore Pacolli, Dukagjin Gorani, Doruntinë Maloku-Kastrati.

Berlin

Data: 12.11.2018

Ora: 16:00

Vendi: Ambasada e Kosovës në Berlin

 

Dusseldorf

Data: 14.11.2018

Ora:17:00

Vendi: Heby Brandschytz GmbH

Adresa: Tichauer Weg 26 40231 Dusseldorf

Stutgard

Data: 15.11. 2018

Ora: 18:30

Vendi: Konsullata e Kosovës Stutgard

Adresa: Johannesstraße 47B, 70176 Stuttgart, Germany

Munih

Data: 17.11.2018

Ora: 11:00

Vendi: Konsullata e Kosovës Munih

Adresa: Ehrenbreitsteiner str. 28, 80993 München