Beta

Ministria e Diaspores dhe Investimeve Strategjike - MDIS

Zejnel Salihu, Prishtina
Gjejë në hartë
  • 14

    Ngjarje
  • 3

    Shkrime
  • 0

    Degë

Detajet

Viti i themelimit
2012
Statusi legal
Registered
Vendi i Veprimit
Aktivitetet
Mediat Sociale
Facebook Twitter

Ngjarjet

Shkrimet