Manifestim për nder të Pavarësisë së Kosovës

Qendra Kulturore Shqiptare ” Okarina” në bashkëpunim me Shoqatën, Shqiptaro- Suedeze organizon Manifestim për nder të Pavarësisë së Kosovës .
Gjatë mbrëmjes ju argëtojnë këngëtarët:
Lulzim Rama & Hamdi Goxhuli.
Në manifestim përpos pjesës akademike dhe asaj muzikore do të ketë edhe aktivitete të ndryshme kulturore.
Ftohen të gjithë pjesëmarrësit që të kontribojnë me ndonjë ushqim tradicional!
Hyrja: Falas