Mbrëmje muzikore me Elhaida Dani dhe Vedat Ademi në Cyrih

Different Shows në Cyrih organizon mbrëmje muzikore me muzikë shqipe me Elhaida Dani dhe Vedat Ademin.

Bileta për këtë ngjarje kushton 38CHF ndërsa për stundentët përsëri ofrojnë zbritje vetëm 25 CHF.