Mbrëmje për ngritjen e Qendrës Kulturore “Shtëpia e Shqiptarit”në Kanada

Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze në Toronto me 1 tetor 2017 në ora 18:00 organizon  mbrëmje gala për mbledhjen e fondeve më qëllim të ngritjes së qendrës kulturore-kombëtare Shtëpia e Shqiptarit. Qendër kulturore dhe kombëtare me synim ofrimin e shqiptarëve në Kanada, ruajtjen e kulturës dhe identitetin kombëtar shqiptar në këtë vend.

Kjo mbrëmje gala është vetem një hap i parë pas të cilit do të pasojnë edhe nisma të tjera për të siguruar fondet e nevojshmë nga burime të ndryshme. I ftuar i nderit-Lorik Cana ish-kapiteni i kombëtares shqiptare, si dhe Era Rusi dhe Valon Shehu. Programi përfshinë edhe një pjesë tematike gjatë se cilës do të shpjegohet procesi i ngritjes së shtëpisë së Shqiptarit, puna që është bërë deri më tani  dhe hapat që të hidhen në të adhmen afatshkurtër dhe afatgjate.

Çmimi  160 $ hyjra vetëm për të rritur, veshja “black tie” përfshihet darkë e plotë, pijet freskuse dhe vera. Ndërsa çmimet për sponsorë tavolina platinum tabel 10,000$, gold tabel 5000$ dhe silver table 3000 $.

Për me shumë informata shikojeni linkun:  https://www.facebook.com/PasqyraShqiptare/videos/10155123209711843/