Organizat Ulqini organizon piknikun e fundit veror

Shoqata Ulqini në Chicago, ShBA, organizon piknik më 4 shtator 2017, në parkun Bunker Hill, Grove 4,nga ora 10:00 deri në ora 20:00. Organizata Ulqini ju ftonë që të jeni  pjesë e këtij pikniku që do ketë lojëra tradicionale dhe ushqim tradicional shqiptar.

Çmimi për anëtarët e shoqatës është 15$
Ndërsa për jo-anëtarët e shoqatës çmimi është 30$

Për më shumë informata mund të ju shkruani  në Facebook të shoqatës Ulqini: