Mbrëmje Përkujtimore për Dritëro Agollin dhe Bujar Lakon

Të nderuar bashkëatdhetarë,

Ju ftojmë të merrni pjesë në mbrëmjen përkujtimore kushtuar dy figurave të shquara shqiptare: artistit të nderuar, protagonistit të një prej filmave klasikë te kinemasë shqiptare”Gjeneral Gramafoni”, aktorin e nderuar Bujar Lakon, si dhe poetin e shkrimtarin e madh, njeriun që i dha emrin kohës, nje nga gurët themeltarë të letërisë shqiptare, të paarritshmin Dritëro Agolli.

Me respekt,

Këshilli Drejtues i Shoqatës Vatra Stamboll

28-04-2017
19:00 21:00
Şişli Belediyesi Qendra Kulturore Nazım Hikmet
Şişli Stamboll